Personlighetstest

I väntan på jullov publicerar jag ett resultat av ett personlighetstest jag gjorde nån gång i höstas när jag hade lite att göra. Tycker ni att det stämmer?

Johannas personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa Johanna:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.

Jag tyckte det stämde ganska bra iaf. Men det kanske är skillnad på vad hur jag uppfattar mig själv och hur omgivningen gör det. Så är det väl alltid. Det var iaf ganska roligt att göra testet. Adressen dit för alla nyfikna är: se.41q.com

 

Om mindre än 2 timmar har vi det efterlängtade julbordet! Mums! Och innan dess ska vi öva på take6 medleyt som vi ska sjunga kl. 19. Så nu ska jag gå och städa/packa!

peace!


Kommentarer
Postat av: elin

hej sötis.

jag tog testet... så här är mitt resultat:



Din personlighetstyp:



Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.



Karriärer som skulle kunna passa dig:



Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.





känns ändå ganska okej-träffsäkert... :)



SAKNAR DIG

PUSS

2008-12-18 @ 22:15:53
URL: http://elinlilla.blogg.se/
Postat av: sofie

Din personlighetstyp:



Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.



Karriärer som skulle kunna passa dig:



Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.



det här fick jag. tyckte att ditt stämde bättre än mitt. jag får göra om det ngn dag när jag är mer galen:)

2008-12-19 @ 13:49:52
Postat av: elin

men sofie.. det står ju att du kan bli detektiv!! är det inte allt man behöver höra? haha!

2008-12-20 @ 00:04:48
URL: http://elinlilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback