Åre 2010

Jag inser att jag måste skriva något om sportlovet.
Det är nämligen så att jag har haft äran att hänga i Järpen utanför Åre, tillsammans med Annika, Rebecka, syster Elin och mamma. Vi var "köket" på ett skidläger som Korskyrkan och Pingstkyrkan i Umeå anordnade.


Höjdpunkter Åre 2010:


  • De filosofiska diskussionerna i köket. En hel kväll ägnades åt ämnet Kommunikation. Rebecka hävdade att man kan kommuincera utan att veta om det. Och jag är beredd att hålla med.
    Jag tror vi behandlade de flesta aspekter av ämnet Kommunikation!
  • Besöket i själva Åre på onsdagen:
  1. Den orten kändes väääldigt plastig. Typ som ett ställe i Sims. Liksom på låtsats. Som en saga. Haha!
  2. En kille, väldigt brat-aktig, gick runt med en död räv på axeln! Rebecka blev speciellt upprörd över detta-det var det enda hon pratade om ett tag.
  3. När Annika för en stund förvandlades till sitt alter-ego, den stockholmsktalande braten. Det var fint det!
  • Att det regnade in i vårt rum! Först på Annikas täcke. Men sen ställde vi en bunke nedanför hålet så att säga. Sen började det regna in på ännu ett ställe. Så där blev det en plasthink. Det var rätt festligt alltihopa.
  • All sång vi så vackert frambringade i köket. Så starkt och ofta att hela lägret hörde oss. Men om man är van att sjunga så kan man inte rå för det! Det bara kommer och kommer! Och sen fick vi ju sjunga tre låtar på en kvällssamling också. A capella. Det var lite svårt...men roligt! :)
  • De sköna ledarna, den ständiga sömnbristen, de softa barnen som kom in i köket och skulle gissa vår ålder (hehe), den lagom stressiga matlagningen, skratten, kaffet&tet, ledarsamlingarna i vårt rum (hoho), Åre chokladfabrik + resten.
Det var bra!

ps. Bilder på räv-killen kommer! It's a promise!

Kommentarer
Postat av: Alina

Åh, du verkar ha haft det jättebra! Vad kul!

2010-03-13 @ 12:43:31
URL: http://gretalina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback