The truth is, baby, it's a lie-ie-ie-ie-ie

WO! Röjer till The Hives Walk Idiot Walk och minns en spelning i Umeå folkets hus för många herrans år sedan. Det var en rolig spelning vill jag minnas. Jag kände väl igen ungefär en av låtarna skulle jag tro, men det var mysigt och The Hives var roliga. Det var roligt att vara tonåring!

Såhär ser det ut utomhus idag:Men jag befinner mig inomhus. Jag håller nämligen på att packa. Kvart över fem i eftermiddag drar jag norrut!
Det här med kläder och vinterkläder... Det är svårt att klä sig ordentligt när man helst av allt vill ha strumpbyxor. Men, om det ä kallt här, hur kallt är det då inte i Piteå!?
Väx upp Johanna! På med vinterkläderna!


My silence is my self-defense

Haha. Kollade in gamla bilder och hittade en väldigt otrevlig sådan från i somras föreställande min fot med tre röda små märken efter att jag råkat spetsa mig med en gaffel!

Här är en trevligare bild, som får bli introt till min minisemester som börjar imorgon. Resplanen ser ut:
Nordmaling->Piteå->Stockholm->Bjärka-Säby->Kisa->Nordmaling. Det blir tio dagar i goda vänners lag. SÅ NAJS.

Då blir det väl att sitta på lite stationer såhär. Med fötterna på min väska och en bra bok i händerna. Och bra musik i öronen. Fantastiskt.
Annars mår jag som en prinsessa. Kanske. Ungefär. Jobbar med mina känslor så ofta jag kommer ihåg. Att inte känna mig nedtryckt eller modlös. För jag är född känslig och dras rätt så lätt ner i negativa känslor. Men jag läste i en bok jag fick låna av Malins David att det är våra tankar som styr våra känslor. Så man kan tänka fel. Och man kan tänka rätt. Tänk på det!

Sen är det ju så att Gud inte är dålig han heller. I helgen fick jag höra så mycket häftigt Gud gjort. Och så fina saker om mig också. Fantastisk kombination.

nämen hare!And every time I've held a rose it seems I only felt the thorns

I spoke to you in cautious tones
You answered me with no pretense
And still I feel I said too much
My silence is my self defense
And so it goes - Billy Joel. finaste låten just nu!


Nu längtar min säng efter mig. Gött mos att sova.

And she'll promise you more than the Garden of Eden. Then she'll carelessly cut you and laugh while you're bleedin'

Jag unnar mig att vara uttråkad och trött ikväll. Pepparkaksbak tar uppenbarligen på krafterna...

pussåkram världen

I needed a dream to make me strong

Inatt har jag återigen drömt som en tok.
Jag drömde att jag och Blondinbella gick på mellanstadiet, gick i 4an igen, ända tills jag kom på att jag ju redan hade gått 4an, och jag kunde äntligen sluta.

I fredags hade jag ett fantastiskt fint dygn i Mellansel. Det var fint att se och krama alla gammisar igen och det var fint att se att de hade det bra! Och jag själv kände mig bara glad. Glad att inte gå kvar, glad att ha fått två fantastiska år, glad att ha fått mina underbara vänner. Det var liksom ordning och reda innuti mig, en skön känsla, haha. Rekommenderas.

Nu drar jag till stan för pepparkaksbak. Inte bränna, inte bränna...


They were quick to pray but slow to move

Hei allihopaaaa!

Idag roar jag mig med att lyssna på gospel och välja ut några låtar till min och Julias framtida gospelkör!
Kul arbete kan jag säga!

Roar mig även med att kolla kurser på Umeå universitet inför våren. Vill jättegärna plugga något, men vet inte riktigt vad. Dessutom är jag galet sent ute. Sen anmälan är min räddning.

Ikväll styr jag min kos mot Mellansel för ett dygns kvalitetstid med mina gamla fina. Känns grymt roligt att återse skolan på skoltid också. Se gamla elever och lärare.
Hoppas bara de släpper in på gemensam sång-lektionen...

Toodles!

Nåt säger mig att du blir borta en lång lång tid

Galet vilken energi jag har haft i två dagar nu. Måtte den hålla i sig!

Lite såhär känner jag mig:Fast inte lika stirrig.Why is it always the ones that we love are the ones that will never come home. Why must all of the bridges we cross take their toll.

Ooo. Jag försöker. Jag försöker. Att inte se tillbakaochbakåt med något sorts svårmod eller ånger. Eller fel sorts saknad. Ändå kommer ilet i magen. Det är ologiskt som tusan. Men rätt underhållande att känna hur huvudet fungerar.

But hey, jag kan låtsas lite. Det funkar. Det och att tänka logiskt och glatt.
Whatever works.Nu till lite historia:


I fredags for jag ner till Annika i Härnösand för att kvalitetstida. Annika går på Härnösands folkhögskola, eller Kapellsberg som musiklinjen heter.Där befann sig även Erik/Fängan.Tiden gick fort. Vi hann mysa, fika, hänga med ankan och fängans vänner, fara på födelsedagsfest och bara vara. Precis som förut. Fast nytt.Dessutom träffade jag och fängan självaste Therese som var i Härnösand för att spela med sitt dansband Voyage
Hon glittrade, som den stjärna hon är!En fin helg, och jag har nån ny energi inne i magen idag. Jag tackar helgen för det.

kommunikation


På Svenska kyrkans hemsida kan man skriva in sina egna böner. Fett fint initiativ tyckte jag.

Här kommer några "favoritböner". Håll i hatten!

...och det finns ytterliga några tusen böner. Jag blir rörd av all bönläsning.
Nu ska jag slänga iväg en egen bön!


a long, long time ago
Nu


Tänk vart livet tog oss. Livet är fascinerande. Och det förtjänar att synas i sömmarna och talas sönder under sterainljussken och sena kvällar. Det kan liksom på köpet bli lite lättare då.


I pray for you, you pray for me

Hon är här.


Och han.


Ja, jag har roligt!

Välkommen till mitt rum!

Jag bor i en källare. Och bor man i källare får man se till att göra mysigt omkring sig! Här kommer mitt hemma-hos-repotage om mitt lilla rum.


Här är min soffhörna.Min lejongula soffa från Myrorna och ovanför min kära vän Amelies fantastiska tavlor!Här läser jag bra böcker som denna. Helst med lite värmeljus.Mitt emot ser man detta monument.Och på garderobem har jag hängt upp ett av mina senaste tradera-fynd.Bredvid sängen står min fantasiska byrå från en second-hand i Nynäshamn
med fina foton som Annika har framkallat.
Jag blev kär direkt så jag och Therese bar hem den med våra bara händer.
Det var så värt det.På väggen hänger ännu mer foton från blanade tidsåldrar.
I know life has challenged you, but the King in me speaks to the king in you.

You come from Royalty,
An aristocratic dynasty.
The goal of the enemy,
Is that you don't know who you are.

RSS 2.0