To open up my heart for you, it ain't easy but sure I'd try

Varför blir jag så paralyserad när jag har mycket att göra i skolan? Och inte går jag och lägger mig heller, fastän jag tänker gå upp tidigt. Nä, istället går jag och lägger mig sent och går upp tidigt. Och då blir det liksom fel i systemet va...

Men NU ska jag sova! Underbart.

Bjuder avslutningsvis på lite sommarkänsla också:
Fest!

Hallå och hej!

Jag befinner mig på Haga i Umeå hemma hos lillebror. Pluggar som en tok. Fast nu har jag paus. Ska smyga iväg till Coop. Fruktansvärt otroligt fint väder ute!

Idag har jag reserverat en biljett till Toto som spelar på Sollidenscenen på Skansen i juli. Wiie, är lite  överexalterad och väldigt glad att jag hann få en chans att se och höra!

Ha det fint i solskenet!


Jag är din sol.

Medans det är tyst härifrån rekomenderar jag diktbloggen
http://jagardinsol.blogspot.com/
Av och med mig och några fina föredettingar från Mellansel. Ett opretentiöst försök att hålla kvar och utveckla poesin i våra liv. Eller nåt sånt.

snart snart snart helgImorgon har jag inga lektioner. Det har jag aldrig på fredagar. Vad skönt kan man tycka. Men det gäller att passa sig så att man inte tar helg. Apropå helg så ska denna helg bli fantastiskt rolig med besök av Annika! Vi ska gå på konsert med Moving Forward Gospel på EFS, titta på lördags-Umeå och säkerligen prata lite särskrivningar. Det känns redan som en fullpottshelg!


Make his praise glorious!

En kväll med kören.
Så mycket kärlek i mitt unga hjärta!Imagine me being free, trusting you totaly. Finally I can imagine me.Livet blir bara bättre och bättre. Mina livs roligaste år började efter allt jobb med att gå i högstadiet, sen var det gymnasiet och aldrig har jag väl haft så roligt som de senaste fyra åren heller! Jag brukar ibland klaga på hur jobbigt det är att bli vuxen, men jag börjar inse hur otroligt skönt det kan vara också. Så otroligt mycket man lär sig! Hela tiden. Heja livet.

Och nu ska jag sova så jag är en piggis imorgon! Fonetik och textanalys står på universitetsschemat och senare på kvällen blir det kör! Godnatt!

Du vill ut och dansa, jag vill sjunga fram en väg som går igenom molnen och rakt igenom dig

Jag har en känsla av att mina blogginlägg fått en gnutta tristhet över sig på sista tiden. Det är liksom lite lite nerv. Det kan bero på att det mesta som snurrar i mitt huvud nuförtiden är dependet clauses och study questions och key words och relativa pronomen.

Så detta får bli nerv-veckan.

Känner redan hur detta tema håller på att misslyckas.

Vi hörs när jag har något själfullt att komma med!

Kärlek!

I have my books and my poetry to protect me

Lustigt är det allt!
Nyss var jag på världens sämsta humör och hade klump i magen och stress på hjärnan. Och helt plötsligt mår jag mycket bättre.
Jag satte mig ner för att ta itu med kulturläxan (som består i att jämföra olika engelskatalande länders lagar om rattfylleri). Innan kändes skolan som ett stressberg och panikträsk, men helt plötsligt känns det i alla fall någorluna överskådligt och rätt så kul! Sitter och diggar till By Grace också. Bra skit. En av låtarna dyker upp på körövningen på tisdag...

Igår var det kördag i Bjurholm med Malcolm Chambers. Det var mycket trevligt och roligt! Men ack vad man skriker sönder rösten när man står med 60 pers och ändå inte hör sig själv och känner sig tvungen att ta i...


you're shining brighter than any of them signs tonight.

Seminariet gick väl helt ok dårå. Dock verkar jag inte veta hur man stavar till seminarium. Och heter det seminarium eller seminarie? Svåra frågor en torsdag i februari.

Nu ska jag ta på mysbrallor, koka te och plugga. Blir mys.


Dessa 2 tjejer har smygit runt på Humainsthuset idag.
Foto från våren 2009 på Kafé Station i Umeå när de
lyssnade på när jag och mina gosplare spelade.

You were fashionably sensitive but too cool to care.

Våren är påväg! Fattar ni! Snart är det vår, snart är det sommar!

Jag minns en vår i Gnesta 2009.

Fin-Alina och pendeltåget.

Och nu är den snart här igen! Dock i 2011-versionen. Men den blir nog lika fantastisk ändå.

Jag ska strax fara in mot stan för litteratursemminarium. Finns väl ingen återvändo antar jag. Ok, Johanna, prata engelska, PRATA ENGELSKA.

Hej och hå

Hello hej!

En sak är säker. Det är skönt att ha musiken att ta till när skolan blir lite för teoretisk och hela hjärnan är full av grammatiska termer på engelska som man ändå inte förstår. Att då bara få sätta sig vid pianot och skriksjunga tills man får öronsus och halsont är guldvärt.

Måndag! En ny vecka! Känns bra. Har haft en trevlig helg med kalas och sjungning i kyrka och bror på besök. Det var roligt att faktiskt få göra nåt på helgen, träffa lite folk. Då slappnar jag av bäst.


And it's been a long time, long time now

Lördag. Kalas. Hej!

RSS 2.0