Vuvuzela

Skypade tre timmar med Annika ikväll. När hon började skicka videos som denna insåg vi nog båda att det var dags att säga godnatt...
 
 

Kör och köra

A men tjenare!
 
Jag har tänkt ta mer kort med min kamera, men jag 1, glömmer bort det, 2, hittar inte min kamera. Anteckna gärna det där..
 
Nämenjoråsatte, ikväll har vi haft julavslutning med Melodies from Heaven, Vi sjöng en gnutta, frossade i diverse onyttigheter och lekte lekar! De vuxna blev som barn när de fick köra fruktsallad! 
 
Jag har också varit inne i stan och repat med Eric, jag ska köra på hans låt när hans band Whisker spelar i Glasburen på Rådhustorget på lördag. Känns som lite av en ära, och väldigt roligt att spela för Eric är himla duktig. Kom dit och stöd den lokala versionen av Musikhjälpen som Umeå studentradio anordnar!
 
"Nuuu är kvällen kommen, nuuu är kvällen kommen, å det tycker vi så väldigt mycket om!"
 
NATTI!
 
 
 
 

Stolt och snygg!

Detta är en några veckor gammal bild.
 
Okej, hittade ingen bra anledning till att ladda upp denna bild förutom att jag tycker att jag är så snygg! Ja, så är det. Jag känner verkligen att jag trivs så bra i min kropp nuförtiden. Jag är stolt över den. Ja, jag har mina komplex för vissa saker, men jag tycker överlag att jag är himla fin! Och det är jag så glad över. Jag försöker verkligen acceptera och vara stolt över mig själv och det funkar rätt bra måste jag säga! 
Att lära mig acceptera och tycka om mitt utseende är viktigt för mig, för mitt utseende har alltid betytt mycket och jag har inte alltid trivts med det. Eftersom denna värld är så utseendefokuserad så tror jag man har mycket gratis om man lär sig gilla hudkostymen som vi går runt i varje dag! Man kan ju inte precis springa ifrån den.
 
 
Var stolt över dig själv! Idag!

Hurra och bananskal

Hurra för gammal vänskap! Har spenderat min kväll med min högstadie-bästis. Vi har träffats kanske en gång per år de senaste 3 åren. Det är lätt att tappa kontakten när båda flyttar hit och dit och förändras. Men tack Gud för vänskap som finns där trots åren som gått. Kanske gör det inget att man varit isär och utvecklats på egna håll, då finns det kanske nya saker man kan lära av varandra!
 
Idag har jag också sprungit efter en bebis som tycker om att tulta runt och trycka på hissknappar och kolla på små-bebisar och prata med tanter och gå in i okända undersökningsrum och sjunga högt, putta på saker med hjul och plocka upp bananskal ur papperskorgar. Har alltså vaktat Hjalmar på vårdcentralen medans syrran var där. Han är livlig och glad, och gallskrek bara ett par gånger under den dryga timmen!
Vad jag älskar den ungen!
 
Sen har jag diskat och gjort lunchtallrikar och sålt morotskakor till hungriga gäster på kaféet. 
 
Avslutade med att hänga med massa coola kristna ungdomar. Nej, unga vuxna. Jag måste inse att jag inte är en ungdom längre. Det överlåter jag till tonåringarna att vara.
 
 
 
 
 

King

Hei bloggen.
 
 
Här sitter jag med en tom godispåse hemma hos syrran. Tittar på "Aldrig mera fet". Har jobbat. Det var trevligt. Är lite trött i huvudet. Idag är mitt huvud fullt av idéer som jag vill ska bli uppfyllda. Eller åtminstone en idé. Ska fixa det. Det blir kung! Eller king som vi sa i Nordmaling i början av 2000-talet. Höll på att skriva 200-talet. Vad gjorde man på 200-talet? I Sverige? Fanns Sverige då? Nä? Eller ja, själva landmassan fanns ju. Sverige kanske blidades på 1000-talet?? Oj. Jag tror jag måste läsa på lite "Svensk historia"...........

Hungrig människa

 
Om ni ser en flicka på 177 cm i Nordmalingstrakten som irrar runt och tittar på er med tom blick och ihopsnurpen mun, ge henne MAT! Närma er inte henne utan något ätbart tillhands. Men, hon är inte farlig, bara hungrig.
 

He’s as damned as he seems And more heaven than a heart could hold

 
 
Jag ligger just nu och lyssnar på Kelly Clarkson. Rätt så opretentiöst befriande. 
 
Imorgon ska jag göra två saker jag inte tycker om. Gå upp tidigt. Gå till badhuset. Anledning: Jag går under av att inte träna längre. Det är för kallt/halt för att springa, att promenera är jag för rastlös för, gymmet är jag inte psykologiskt redo för. Istället ska jag prova på om jag tycker om att simma...