I'm gonna love you like I've never been hurt before


Hjalmar och moster

 

Hej!

Idag är en vanlig dag. En bra dag! Ska avsluta den med att äta ostbågar framför tvn med mamma och syster.


Återträff

Förra helgen for jag för att träffa massa fint folk som jag spenderat ett år på Mellansels folkhögskola med. Läs mer här och här! Vi bestämde oss för att träffas i Piteå.Efter restaurangbesök på fredagskvällen hamnade vi i Trishas kök för att göra marrängswiss.Söta Emma hade jag inte träffat på över två år!Jag var tvungen att ta visp-kort med alla runt bordet.Kerstin.Chrillis.Trishis stekte banan!Dans.Min fina Therese.Vi tittade på QX-galan och åt tills åtminstone jag fick ont i magen.Jag fick sova på Chrilles golv.Lördagen innehöll stadsbesök.Kristina var också där!En skock.HEJ!En otroligt söt Veronica gör biffar.KÖTT!Söt-Kerstin.Och Therese hade fått utomjordiskt långt hår.Mmmmm-maaaat!Sen tittade vi på Melodifestivalen och sen tog jag inga fler bilder men lördagen slutade halv fem efter mycket dans!

En fin helg!!

En dag står vi över februari du och jagIdag bestämde jag mig för att det nästan är vår och klädde mig i mitt tunnaste linne och tog på mig mina vårigaste skor och så var det nästan vår!

 

Rubriken snodd från denna låt.


Katt eller hund?
Förra helgen inleddes med att Martin, Ludvig och jag skrev en katt- och hundlista. Vi är nämligen inte överens om katter eller hundar är bäst. Jag och Ludvig hävdar att det är katter som är bäst. Martin föredrar hundar. Så vi var tvungen att lista våra bästa argument för respektive djur. Vilket djur som vann? Katt såklart! Tycker åtminstone jag...

Imorgon kommer ett inlägg med massa bilder om min helg i Piteå, titta in då!

I get by with a little help from my friends

Idag har jag lyssnat på denna låt för många gånger:Varför? För att vi ska spela den i skolan denna vecka. Uppgiften är att i gruppen välja ut två låtar som vi tycker är bra. Dessa ska repas in och sedan spelas upp på fredag med motivering till varför dessa är bra.

Den andra låten vi valt är The show must go on med Queen. Den är ju bra! Men denna Beatlesdänga... jag har lite svårt för den! Jag erkänner. Finns ju roligare Beatles-låtar. Typ denna:Eller den här:Fast det tycker jag nog mest av nostalgiska skäl. Lånade Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band på biblan en gång i tonåren vill jag minnas. Den enda Beatles-skiva jag lyssnat på. Jag gillade den, även om jag nog tyckte den var lite skum.

Men om nån i min grupp läser det här. Misströsta inte. På fredag kommer säkert även jag gilla Strawberry Fields Forever.

istället

Nej jag bloggar inte nuförtiden. Jag gör lunchlådor och kramas. Och övar in musikaler om alkemister.