so don't you ever for a second get to thinkin' you're irreplaceable

Hej vänner, jag känner mig gladare än på länge! Jag vet att jag inte behöver bevisa något. Jag behöver inte känna något mer. Befriande!
Sen är det ju vår och jag har börjat springa och så vidare. Nu kör vi!!

I veckan repar vi det sista innan avslutningskonserterna som äger rum i Lärarutbildningshuset på måndag och tisdag, 5e och 6e juni kl 19.00. Välkomna då! Det är väldigt gratis.

Här kommer lite bilder från senaste veckorna:
Häng i Ljusgården efter lunchkonsert.
Petter flinar på repet.
Madde är lite frustrerad över sin låt...
Jag gillar prickigt!
Tågåkning med Johanna.
ESC hos Madde.
Halventusiastiska!
Helentusiastisk!
Ännu ett rep!

Duktiga tjejer

I spåren av begåvade kvinnor som vinner Eurovision och hjärtan så uppmärksammar vi (jag...) Beyonce. Jag har väl aldrig varit något jättefan av hennes musik kanske...men fresen å vad den kvinnan är begåvad!


Haha

Snälla, klicka här!
Godnatt på er!

Bilder från veckan

I veckan har jag haft besök av min bror, hans fru och deras tre döttrar. Det har varit underbart, intensivt, roligt, tidiga morgnar och lek!


Här har jag, Jelina och Junie klätt ut/upp oss för att ha party!


Här är partyt igång med popcorn och mjölk. Jag och tjejerna hade satt upp en hemmagjord girlang i taket.


Lite mer lek.


Jenny och Noomi


Junis-fjunisElias och Noomi


Kärlek! <3

Let Go Let GodÖnskar min tro var så här enkel.

Städtjej

Tjabba tjenare! Här sitter jag och inte städar. Jag har städat hela dagen...för vi väntar finbesök i form av min storebror och hans familj! Kul ska det bli! Men nu har jag paus från städningen.

Förutom att jag inte städar sitter jag och lyssnar på min inspelningslåt. Jag gillar den skarpt!

Nä nu måste jag gå! Hör steg på övervåningen...
/Webbkameraberoende_88
"But you matter, you matter you matter to me"

Ni undrar förstås hur det går för mig efter en vecka med min fiol?! Tänkte väl det! Lugn, lugn, ni ska få veta. Det går faktiskt helt OK. Ja, det låter förstås bajs allt som oftast. Men det går faktiskt framåt. Nu kan jag G-dur och D-dur skala.

I skolan har vi precis spelat in våra studiolåtar klart. Det har varit väldigt roligt att få jobba med sin egen och de andras låtar. Vilken kreativitet som finns i folk! Det är inspirerande.

Här kommer Madeleines extralåt som vi spelade in i slutet av hennes studio-session. Den heter You matter och jag fick äran att sjunga stämma. Duktiga Benjamin och Ola kompar på gitarr och munspel. Lyssna gärna!

Förövrigt känner jag mig ungefär såhär just nuLagom glad och konstant lite trött.

En violin och en glad tjej

Hej, titta vad jag har köpt!
En fiol! Crazy va va vaaaa?!
Säkert sämsta modellen ever. För den var inte dyr. Men jag är så glad så glad!


Idag har jag "lärt" mig spela tonerna G A B C och D. Men mest G och A. Tänker att det är bäst att gå ut lugnt. Så man inte spelar så ruskarns falskt! Usch vad detta instrument låter fruktansvärt när man inte kan spela.

Men titta vad jag gjorde! Stämde tills en sträng gick av. Närmare bestämt E-strängen (violin-pro already!)Ja, det var den lilla historien! Har även införskaffat ytterligare ett glasögonpar som ni kan se på bilderna ovan. Man kan ju tro att jag gått och blivit rik.

Löööv /Teggan