Hjalmar, nallen och jag

Häromfredagen var jag barnvakt åt min systerson Hjalmar. Här sitter vi när han inte vill sova. Då kan man istället krama nalle och trycka på mosters dator.
 
 
Såhär pigga och glada var vi vid frukost dagen efter.
 
 
 

Ledig fredag

Heeeej! 
 
Idag låg jag och drog mig länge i sängen...jag och mamma hade myskväll igår, och vi båda är riktiga nattsuddare. Så då måste man ju få sova ut! Idag har jag inte hunnit så mycket men har iaf lyckats titta på partiledardebatt på svtplay och klippt lite i min lugg... Snart får jag finbesök av syster och systerson!
 
 
 

Skolfröken style

 
 
Hej! Idag känner jag mig som en lärarinna i mina glasögon och skjorta. Det är vackert väder ute (jag älskar hösten!) Men jag befinner mig inomhus...har tänkt att sortera papper! För jag har äntligen köpt mappar på Clas Ohlson till mina körnoter. 
 
Ha det bra därute!
 
 

Vägen vi färdas den bär bort, aldrig tillbaka

Hej alla barn och barnbarn!

 

Här ligger jag och får ont i magen av att lyssna på världens bästa musikal, Kristina från Duvemåla. Lyssnade just på denna låt, Hemma heter den och är hjärtskärande och vacker. Vid 2:13 är det ju bara att kapitulera för cymbalerna, stråkarna och valthornen, texten "Vägen vi färdas den bär bort, aldrig tillbaka", Helen Sjöholms desperata sång och sedan barnkören. Galet!

 

Ja, det är svårt att föra över sina musikupplevelser på andra. Men jag vet att ni är några därute som förstår mig i just detta fall. Kristina från Duvemåla forever!! <3 I hederlig fjortisanda!!

 

Annars då? Jo då, det rullar på va Ånej, nu började jag lyssna på Du måste finnas. Kommer dö vackerhetsdöden :) Idag har både hunnit jobba och varit på kören! Bra saker! Imorgon blir det mer jobb och sen kommer Amelie hit! 

 

Godnatt mina sköna!

 


Dagens suddiga

Som sagt, den inbyggda kameran i denna dator verkar inte särskilt bra...eller så är det jag som inte har de rätta inställningarna?! 
 
 
 
Som sagt, suddigt.
Sussa sött!

I morse...

 
...såg det ut såhär i köket när jag provade min halvtaskiga webbkamera.