Julen hittills

 
Nu är julen igång på riktigt! I år firar jag med alla syskon, respektive och syskonbarn.

Igår efter jobbet var det julmys i min lillebrors lägenhet med tjuvstart på julgodiset, Sunes jul på storskärm och allmän hög ljudvolym.

Idag är det julafton och jag inledde firandet med att tvätta 6 maskiner i tvättstugan! Jätteskönt eftersom jag hade övervägt att gå naken/inlindad i hushållspapper på självaste julafton pga klädbrist. Men nu slipper jag det, yehoo! 

Jag har också hunnit dricka en kopp kaffe och tjuvöppnat en julklapp. Och nu hinner jag inte sitta här mer! Det blev nämligen bestämt lite hux flux i morse att alla ska komma HIT och fira halva dagen! Gah! Mitt rum ser ut som en brottsplats, så det ska jag ta tag i nu. Som tur är bor jag med Sveriges mest ordningsamme kombo, så resten av lägenheten är nystädad och fin! 

GOD JUL på er!!


Vad är det som händer?!?

HEJ! Längesen. 

Jag är nog inte en så bra bloggare. Tror det är grejen med att "lämna ut sig" såhär i rymden som gjort mig rädd för blogga. Eller rädd och rädd, men jag har nog funderat mer på senare tiden på detta med att folk kan veta saker om mig utan att jag kan veta vem som läser. Men å andra sidan är det ju det som är det fina med bloggar, att man kan "tjuvläsa" lite om andras liv. Och jag hoppas att du som läser detta inte ska få känslan av att du tjuvläser på riktigt. Du är, vem du än är, varmt välkommen hit! Här får ju jag bestämma och välja vad jag ska skriva och jag hoppas du vill hänga med! Jag kan inte lova daglig uppdatering men nån gång ibland kommer ett inlägg dyka upp här, det kan jag lova!

Såja. Efter denna något flummiga (och ovana, har ju inte bloggat på månader!) inledning tänkte jag bjuda på lite bilder från de senaste veckorna! En bildkavalkad ur Johannas spännande liv!

Först detta förunderliga!

Jag hittade en gubbe i utspilld keso i personalrummet på jobbet.


Sen åkte jag tåg ner mot Uppsala för att träffa min älskling Eric. Åkte lyxig vagn med handfat och allt...Väl tillbaka i Umeå försökte jag mig på lite julstämning.Och höll i min nyaste släkting, min systerson Erling.
Var på dejt med Eric. Vi fikade på kafét där jag jobbar på min lediga fredag. Det var härligt att se de andra arbeta!


En morgon påväg till jobbet sken solen.


Jag såg sista avsnittet av Vänner. <3


Och fikade på ett öde kafé med min lillebror och pappa.


Jag och Eric möttes på halva vägen och för till Sundsvall en helg. (Han har bott i Uppsala fram tills nu och jag bor ju i Umeå. Nu flyttar han hem till Östergötland ett tag så det blir fortsatt distans, bara lite längre..............)


Kom hem och kramade på den här.

Och den här:


 
Var på julfest på jobbet!


Och provade en ny frisyr! (Dock ej på julfesten.)


Här jobbar jag!


Hade julavslutning med min kör!!


Blev skrämd av denna pappfigur i naturlig storlek som vi har på jobbet.


Jobbade och passade barn lite för mycket, men sen kom Eric och då kändes allt lite roligare.


Skickade iväg mina föräldrar på hemlig resa (pappas 60-årspresent) som jag och mina syskon fixat. De fick med sig åtta kuvert med instruktioner till Finland.


Sa hejdå till Mariell som lämnade Umeå igår. Umeå är dåligt på det sättet, att folk flyttar härifrån. Skärp er!


Och så kom snön!

Pust. Nu är jag alldeles slut! Men vad gör man inte för sin blogg? Jag bara frågar.

Pussåkram 
Johanna