Ingen insp*


Den här bloggen suger ju!


*insp = kort för inspiration

Budgeten

Jag har gett mig själv den hårdaste budgeten på länge att rätta mig efter. Jag kommer därför på massor av saker jag behöver.

  • Termos
  • Joggingskor
  • Komplett sångteknik-boken
Termosen behöver jag verkligen. Tänk vilken grej att ha med sig kaffe till skolan varje dag! Revolutionerande skulle jag säga. Så termosen behöver jag. Ska införskaffas snart.

Joggingskorna behöver jag också. Jag ska ju springa Stockholm Halvmaraton nästa höst och då är det ju dags att jag tar tag i träningen på riktigt. Har varit ute och joggat i mina Lacoste-skor. Det är nog inte att rekomendera. Har man ju hört. Så. Joggingskor ska också införskaffas. Om ett litet tag.

Komplett Sångteknik kostar drygt 600 kr. Men o, vad roligt och bra det vore att ha den. Det får bli ett "unnande" lite längre fram i höst.

Sen behöver jag inget mer....

Dan före dopparedan

Jag är så trött...så jag sitter och tittar på detta fenomenala program, den gamla klassikern Gäster med gester.
Efter två dagar med för lite sömn och sen körövning ikväll så är jag så trött. Jag ska strax se till att jag får min skönhetssömn, för imorgon fyller jag år! Det är fortfarande speciellt detta med födelsedagar... Godnatt!

Måndag

Nu har jag gått i skola i en vecka, och det känns roligt! Denna vecka är Cubase-vecka. Vi jobbar två och två med att komponera en låt och spela in/skapa den i Cubase. Jag och min klasskamrat Ludvig jobbade hårt i två timmar idag och hittils har det blivit en "progressiv funk-låt." I 5-takt och 4-takt. Som ska handla om en jätte... Det är spännande att leva. Önska oss lycka till...!
Imorgon blir det kör på förmiddagen och sen mer Cubase.

Min kväll har jag spenderat hos bästa Malin. Vi åt och myste. Så fint så fint.

Höst-pepp

Hej vänner!

Imorgon börjar hösten officiellt. Imorgon är det nämligen inskrivning på Universitetet som gäller för mig. Jag är SUPERPEPPAD! Jag ska läsa en kurs som heter Skapande Musik. Har inte kunnat låta bli att glutta i kurslitteraturboken "Ensembleledning". Väldigt intressant, tar upp grejer som grupppsykologi och sånt. Jag gillar't!

Innan det ska jag göra en lite läskig grej, men det kan jag berätta om sen...!

Så imorgon blir en spännande dag. Jag är mest peppad och glad. Önska mig lycka till!