"när det är sol och vår och man är 19 år är det så lite man förstår. Och alla flickor små bör låsas in ändå när vintern går mot sol och vår"

...Citerar en väldigt modern schlager från 60-talet...

Min förkylning håller på att gå över!
Det är sol!
Det  är nästan vår!
Tjoho!

Vi rockar på med rock på PRIK-en (Praktisk instrumentkännedom). Konsert imorgon. Ska bli roligt, det låter väldigt bra faktiskt! hihi!

Kvällens TV är "Den rätte för Rosing". Tycker lite synd om Linda. Hoppas killarna som är kvar är något att ha... Hon behöver en riktig man.

positiva dagen

Idag är positiva dagen. Jag har bestämt mig för att inte låta negativa tankar stoppa eller hämma mig. Så idag regerar jag över mina negativa tankar. Så det så!
Och det känns faktiskt bra hittils. Har lite kvar att ta tag i men, det kommer jag hinna med, speciellt med mitt positiva sätt, hihi :)


Snodde en bild av elin från facebook, men den får symbolisera lite av min sthlmsresa förra helgen. Mkt fin bild, höhö. Elin är iaf fin.
Förövrigt är jag lite trött på att gå runt och hosta på mina klasskamrater. Kan inte sjunga heller, blir hes direkt.

Hold on!
Peeeace!
Johanna

Cause I've got too much love running through my veins going to waste

Dags att skriva igen.

För en vecka sedan åkte jag ner till storstaden (ja, sthlm) Väldigt spontant men väldigt roligt och kanske ännu roligare av den anledningen. Åkte bil ner med Fängan, Johan och Chrille. Allt var bra förutom Johans musik...hehe. Men om jag ska va ärlig så blev det nog mest mina skivor som spelades, yeeey!

Sthlmsvistelsen bestod av ett mkt trevligt besök i Farsta. Väcktes tidigt av en leksugen snart2-åring. Den ungen är så underbart cute! Och hon är släkt med mig! stjärnastoltstjärna. ;)
Sen bleve Kista. Mkt trevligt det med! :)

Känns som jag inte hann göra så mkt, men var inte stressad. Tror det beror på att resan inte alls var planerad. Så jag hade inga förväntningar som skulle infrias.

I måndags fick jag feber. Inte roligt, men så blire ju ibland. Är inte helt frisk än.

Nä. Nu ska vi ha körrep!

peace

Nåd

Jag tror aldrig man kan vara helt hel.
Inte så länge man är här på jorden.
Allt är trasigt. Lite sprucket. Lite ensamt.
Är lycka att inte ha en skråma? Inte vara rädd för något? Att vara lyckad.

Lycka är väl att inse att man kan leva, man kan tro, man kan älska, fast man är helt dum i huvet ibland. Fast man inte vet ut eller in. Fast man är lite naggad i kanten.

En dag blir vi hela. Men nu är vi här, trasiga människor, med bara Hans nåd att lita på. Det är väl något att kalla lycka.
It aint always easy

En promenad i solen. Det borde ju göra vem som helst på humör. Och det var grymt skönt. Men ändå är det något som oroar mig.
 Orolig, orolig, orolig. Vet inte riktigt vad jag är orolig för, men jag bara är det. Vill typ lägga mig ner och inte göra nåt.
Önskar jag var lite jämnare i humöret. Hur svårt kan det va? Som Jenny t.ex. hon är konstant lagom glad :)

Men jag antar att det på något sätt ligger i min natur. Önskar att jag kunde styra det bättre. Kunna skjuta bort tankar som ändå inte betyder nånting. Tänka mer positivt, och inte göra en grej av småsaker.

Men sen är jag ju inte så långsint heller. Om nån timme är jag säkert glad igen. :)
Och sen orolig om en timme till....eller?! we'll see...
puss och kram till alla fina människor, ni är bäst!

part of where I'm going, is knowing where I'm coming from

Sol, sol, sol! Underbart! Våren är på väg. yeeees!

Snart har jag sånglektion med Karin, ska bli roligt!

Mina fina 5:an-tjejer är i Piteå och söker nu. De har jobbat så hårt  för det här och vi håller tummarna att det går vägen! Heja, heja ni är bäst! :D Och heja Micke också för den delen :)

Nu ska jag sjuuunga lite. peeeace!


belief makes things real, makes things feel, feel alright

Jag som skulle öva. Nu sitter jag i biblioteket igen. Suck.
Och Emma sitter vid datorn bredvid. Hon har pratat för sig själv i typ 10 minuter nu, ganska gulligt, haha!

Nä, dags att fika.

what would we be like, we would be liked

Sex dagar sedan jag uppdaterade. Mycket har hänt sen dess.

Dels har Malena Ernman vunnit Melodifestivalen. Vi satt hoptryckta i Peters lilla TV-rum i Vindeln under finalen. Det var den mest spännande final jag har varit med om. Tittarrösterna vände allt! Och så brukar det ju inte vara. Det var väl det som var positivt. Diggar verkligen inte vinnarbidraget. Men. Ja. Det var grymt bra att Caroline af Ugglas kom på en hedrande andra plats. Vilket slag i ansiktet mot tråk-schlagers. Håller den gamla hederliga schlagern på att dö ut? Kanske.

Sen har vi haft körhelg i helgen. I fredags spelade vi på Kafé Station i Umeå. Jättekul, mycket folk, och mycket folk jag kände. Jätteroligt att ni var där!!
I lördags och söndags hade vi kördagar i Vindeln och Lycksele. Kul att spela där med. Trevligt folk med.

Denna vecka är slaaapppp på lektionsfronten. Dock ska jag hålla i gruppledning på ensembleledningen på fredag, så dör har man ju något att jobba med. Och sjunga på gemensam sång.


Önskar jag var lite rikare, då hade jag dragit ner en helg till sthlm, would be nice, very nice, but I'm poor. buhu.


/Johanna

When I get there, Come on!

Vi har nyss haft kör. Det var roligt! Vi har fått en ny, bra låt, Kirk Franklin, When I Get There heter den. Skön.

Jag känner mig mycket lugnare nu inför hösten! Thank God! Tror jag har kommit på vad jag ska göra nu. Underbart.

Och våren är på väg. Men det går segt. Drömde för några nätter sedan att det var alldeles grönt på gräset utanför fönstret. Vilken dröm.


Och så sitter jag här igen...

...jag som skulle öva, och ta tag i mitt liv, eller iaf ringa ett samtal. Men jag kanske hinner med någon av grejerna innan klockan är åtta...och det är dags för Andra Chansen! Wey!

Och nu kommer jag inte på nåt intressant att skriva heller! Det var ju typiskt :)
jaja.

byebye
hallonpaj


Jelina

För alla som inte blivit mostrar, morbröder, fastrar eller farbröder kan jag bara säga: Bli det! :)
Tänk att ha en liten släkting att umgås med, men som man slipper byta blöja på! (Iaf jag, jag har någon sorts fobi...)
Min lilla brorsdotter heter Jelina och är världens goaste lilla unge!Tänk om Måns!

Ju mer jag tänker på Måns framträdande i Melodifestivalen, desto mer besviken blir jag. Han skulle ha klarat sig lika bra utan tjejerna i hotpants.
För att jämföra med E.M.D: De hade rekordmycket kläder på sig (även om jag hade väntat mig någon sorts "nakenchock", men de tog ju av sig hattarna i slutet till min stora glädje, höhö...). De hade grymt coola dansare. Snyggt och fint. Inga sexanspelningar här inte. Och det behövde de inte heller! Tänk på det Måns!

Jag hoppas innerligt att Måns inte vinner hela grejen och att vi ännu ett år i Eurovision visar att vi svenskar bara kan spela på utseende och för lite kläder. För det är väl inte det enda vi kan? Eller?! Nä, vi kan utan att behöva klä av oss.

Det var det jag ville säga!

Tisdag

Var ett litet tag sen jag skrev. Men nu är jag tillbaka!
Har gjort massa grejer sen jag skrev sist.
Ally, Mackan och Thezz var här lördag-måndag. Jättemysigt! Vi åt god mat och gjorde stan. Besökte the church och uppträdde på musikcafé, haha, en liten spontan grej det! Men det gick ju bra!
Är glad att Ally och Mackan överlevde katthåren...!

Idag har jag varit duktig minsann! Jag gick visserligen inte upp förrän vid 12, men sen har jag både gjort pizza, hämtat ut tågbiljetter, skottat snö och varit hos optikern. Nu har jag äntligen nya linser. Yey!

Förövrigt surrar mitt huvud av funderingar hit och dit, gällande det ena och det andra.
Men det ordnar sig.
Jag är ju inte utslängd ensam i universum, tack och lov.

Skulle vilja lägga upp någon lite nyare bild, men får inte in bilderna på datorn! Men här är en rätt nytagen vinterbild från Mellansel

.
Til Kingdom Come - Coldplay


Peace!

RSS 2.0